Το Μαρόκο με... φόρα από το Μουντιάλ σόκαρε την Βραζιλία (VIDEO)

Το Μαρόκο με... φόρα από το Μουντιάλ σόκαρε την Βραζιλία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μαρόκο απέδειξε ότι η εκπληκτική του πορεία στο Μουντιάλ δεν ήταν… πυροτέχνημα, αφού σε φιλική αναμέτρηση στη Ταγγέρη, επιβλήθηκε της Βραζιλίας με 2-1!

Οι Μαροκινοί που στο πρόσφατο Μουντιάλ έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, έδειξαν για ακόμη μια φορά τα τεράστια βήματα προόδου που έχουν κάνει, κοιτώντας στα μάτια την Σελεσάο.

Ο Σοφιάν Μπουφάν στο 29ο λεπτό άνοιξε το σκορ για το Μαρόκο, προκαλώντας… έκρηξη συναισθημάτων στους συμπατριώτες του που κατέκλεισαν το «Stade Ibn Batouta» στην Ταγγέρη.

Οι Βραζιλιάνοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 67΄ με τον Κασεμίρο να πιάνει ένα φαινομενικά εύκολο σουτ και τον Μπόνο να κάνει απίστευτη γκάφα, αφού η μπάλα έφυγε μέσα από την αγκαλιά του.

Παρά το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι Μαροκινοί βγήκαν στην επίθεση και στο 79ο λεπτό ο Σαμπίρι εκμεταλλεύτηκε την… αναμπουμπούλα στην άμυνα της Σελεσάο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X