Μετά τις δημοσκοπήσεις-σοκ για την κυβέρνηση: «Μπαμ» με πρωθυπουργό Βενιζέλο…

Μετά τις δημοσκοπήσεις-σοκ για την κυβέρνηση: «Μπαμ» με πρωθυπουργό Βενιζέλο…

Η πρόταση που ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι, πλέον, ξεκάθαρο. Ό,τι και να λένε τα δύο κόμματα εξουσίας, όσο κι αν παρουσιάζονται πεπεισμένοι οι επιτελείς τους πως η νίκη δε χάνεται και η αυτοδυναμία είναι κάτι παραπάνω από εφικτή, οι δημοσκοπήσεις είναι κάτι παραπάνω από «αμείλικτες»: η ΝΔ, ιδίως μετά την τραγωδία στα Τέμπη, καταγράφει τεράστιες απώλειες (που φτάνουν ακόμα και πάνω από 4%), την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την πτώση του κυβερνώντος κόμματος και απλά διατηρεί τα ποσοστά του με μία υποτυπώδη άνοδο (κάτω από 0,5%).

Με δεδομένο πως στις εθνικές εκλογές θα έχουμε ντέρμπι (η πραγματική διαφορά, λένε οι ειδήμονες, είναι στην πραγματικότητα εκεί γύρω στις 2 μονάδες), αλλά ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε πάνω από 31%-32% ακόμα και μετά τη δεύτερη προσφυγή στις κάλπες, την αυτοδυναμία την ξεχνάμε και θα πρέπει να προκύψει μια κυβέρνηση συνεργασίας προκειμένου να βγουν τα… κουκιά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X