ΑΕΚ: «Αγκάθι» στην υπόθεση Πινέδα η πορεία της Θέλτα

ΑΕΚ: «Αγκάθι» στην υπόθεση Πινέδα η πορεία της Θέλτα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατά ανοιχτή τη γραμμή επικοινωνίας με τη Θέλτα για τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα παλέψει για την παραμονή του Πινέδα, αλλά η καλή πορεία της Θέλτα αποτελεί εμπόδιο.

Η ΑΕΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατά ανοιχτή τη γραμμή επικοινωνίας με τη Θέλτα για τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μέσος κάνει φέτος εξαιρετικά πράγματα με τη φανέλα της Ένωσης και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα. Ωστόσο η ομάδα του Βίγκο έχει τα δικαιώματά του και τα δεδομένα εκεί είναι διαφορετικά σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει βοηθήσει στην αγωνιστική βελτίωση της Θέλτα και η ομάδα από εκεί που πάλευε για την παραμονή της, μπορεί υπό προϋποθέσεις να διεκδικήσει και την έξοδο στην Ευρώπη. Και ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωστός στην Ελλάδα από το σύντομο πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει καλή άποψη για τον Πινέδα.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει είτε να ανανεώσει τον δανεισμό του Μεξικανού άσου, θέτοντας μια ρεαλιστική οψιόν αγοράς στη συμφωνία, είτε θα κάνει πρόταση αγοράς ενός μέρους των δικαιωμάτων του, για τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις τόσο του προέδρου των Ισπανών Κάρλος Μουρίνιο, όσο και από τον σχεδιασμό της νέας σεζόν από τον Καρβαλιάλ και κατά πόσο υπολογίζει τον Πινέδα στα πλάνα του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X