Καντζούρης: «Δύσκολο ματς, αλλά έφτασε η χρονική στιγμή που το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορεί να μας δώσει πολλά στον τελικό απολογισμό»

Καντζούρης: «Δύσκολο ματς, αλλά έφτασε η χρονική στιγμή που το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορεί να μας δώσει πολλά στον τελικό απολογισμό»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στη δυσκολία αλλά και την ευκαιρία που δίνει στην ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα Άνω Λιόσια (25/3, 19:15), στάθηκε ο Ηλίας Καντζούρης.

«Συνεχίζουμε τις υποχρεώσεις μας στην εφετινή περίοδο, με μία αναμέτρηση με μεγάλο ιστορικό υπόβαθρο. Απέναντί μας θα έχουμε, όπως όλοι ξέρουν, μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Μέσα σ’ όλα, έχουμε να διαχειριστούμε τα προβλήματά μας, τις ατυχίες μας δηλαδή. Παράλληλα, θα πρέπει να μπορέσουμε – σύμφωνα με τις νέες συνθήκες – να ξαναβρούμε αγωνιστικές σταθερές, έχοντας πάντα ως άξονες την αμυντική μας διάθεση και την ενέργεια μας. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά έφτασε η χρονική στιγμή, που το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μπορεί να μας δώσει πολλά στον τελικό απολογισμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «δικεφάλου».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X