ΑΕΚ: Η Κυπελλούχος Ελλάδος παρέλαβε τα νέα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα από την Escape Car Rentals (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η Κυπελλούχος Ελλάδος παρέλαβε τα νέα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα από την Escape Car Rentals (ΦΩΤΟ)

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιουνούς Οτσάλ μαζί με τις Κωνσταντινίδου, Νίζετιτς και Αρτακιανού παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα νέα τους αναβαθμισμένα αυτοκίνητα παρέλαβαν ο προπονητής, Γιουνούς Οτσάλ και οι αθλήτριες της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Γιαμίλα Νίζετιτς και Άννα Καλαντάντζε από τον χορηγό της ομάδας, Escape Car Rentals.

Η ανάρτηση της εταιρείας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε χθες στα κεντρικά γραφεία μας τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της AEK, Γιουνούς Οτσάλ, τις αθλήτριες Γιαμίλα Νίζετιτς, Άννα Καλαντάτζε και Λαμπρινή Κωνσταντινίδου καθώς και τον team Manager Νίκο Παναγιωτίδη. Α ναι, και το Κύπελλο!
Στα πλαίσια της χορηγικής συμφωνίας ανάμεσα στην Escape Rentals και την ερασιτεχνική ΑΕΚ ο προπονητής και οι αθλήτριες παραλάβανε τα νέα αναβαθμισμένα τους αυτοκίνητα ως “πριμ” κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας! Τις ευχές μας για ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες!

Δείτε φωτογραφίες

ΑΕΚ: Η Κυπελλούχος Ελλάδος παρέλαβε τα νέα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα από την Escape Car Rentals (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η Κυπελλούχος Ελλάδος παρέλαβε τα νέα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα από την Escape Car Rentals (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η Κυπελλούχος Ελλάδος παρέλαβε τα νέα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα από την Escape Car Rentals (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Η Κυπελλούχος Ελλάδος παρέλαβε τα νέα αναβαθμισμένα αυτοκίνητα από την Escape Car Rentals (ΦΩΤΟ)

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X