ΑΕΚ: Ετοιμάζει «χρυσό» συμβόλαιο στον Λιβάι Γκαρσία!

ΑΕΚ: Ετοιμάζει «χρυσό» συμβόλαιο στον Λιβάι Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Η επέκταση της συνεργασίας θα συνοδεύεται με διπλασιασμό αποδοχών για τον Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Χρυσό» είναι έτοιμη να ρίξει η ΑΕΚ στα πόδια του Λιβάι Γκαρσία!

Όπως είναι φυσικό στις διακοπές του πρωταθλήματος, έρχονται στο προσκήνιο οι ανανεώσεις στην ΑΕΚ. Στην προηγούμενη ήταν ο Λάζαρος Ρότα και πριν λίγες ημέρες ο Σίμος Μήτογλου. Ωστόσο αναμένονται κι άλλες συμφωνίες. Στον σχεδιασμό της Ένωσης υπάρχει και νέο συμβόλαιο για τον Λιβάι Γκαρσία, παρά το γεγονός ότι η ισχύουσα συνεργασία τους λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Το νέο συμβόλαιο θα έχει χαρακτήρα… επιβράβευσης και «δεσίματος» για τον 25χρονο επιθετικό, που φέτος αποτελεί τον πιο σημαντικό παίκτη της ομάδας. Η επέκταση της συνεργασίας θα συνοδεύεται με διπλασιασμό αποδοχών, προκειμένου να δείξει η ΑΕΚ στον Λιβάι ότι τον εκτιμά και τον υπολογίζει.

Ο επιθετικός απο τον Τρινιντάντ και Τοπάγκο έχει αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ ετησίως και πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να του προσφέρουν περισσότερα από τα διπλά, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ».

Το νέο συμβόλαιο θα «οχυρώσει» και την ΑΕΚ καλύτερα απέναντι στους μνηστήρες για τον ποδοσφαιριστή που αυξάνονται. Στην τρέχουσα συμφωνία δεν υπάρχει ρήτρα, ενώ η προηγούμενη ομάδα του, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40%.

Γι’ αυτό εξάλλου, η ΑΕΚ κοστολογεί τον Λιβάι πάνω από 15 εκατ. ευρώ και δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι λιγότερο, ενώ και ο παίκτης θα σκεφτεί τη μεταγραφή μόνο σε ομάδα από καλύτερο πρωτάθλημα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X