Αρης για Λουτσέσκου: «ντρέπεται και η ντροπή μαζί του, τον έχουν πάρει χαμπάρι»

Αρης για Λουτσέσκου: «ντρέπεται και η ντροπή μαζί του, τον έχουν πάρει χαμπάρι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυρά κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου για την παρουσία του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατά το ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε η ΠΑΕ Άρης υπογραμμίζοντας πως «το μόνο που πετυχαίνει είναι να μικραίνει την ομάδα του».

Υπενθυμίζεται πως ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ποβλήθηκε και σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, Βασίλη Φωτιά, ο λόγος ήταν η εξύβριση και η κίνησή του να πετάξει αντικείμενο προς την εξέδρα.

Παράλληλα, από την Αλκμήνης εξαπολύουν μύδρους και κατά της διαιτησίας καλώντας σκωπτικά τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ να τους ορίσει στο επόμενο παιχνίδι «Κινέζο διαιτητή με Βιετναμέζο στο VAR!».

Ειδικότερα, στέκονται στη φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι του Γιακούμπ Μπράμπετς στον Στέφαν Σβαμπ υποστηρίζοντας πως ο Σουηδοϊρακινός ρέφερι Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ πήγε στο VAR αλλά όπως αναφέρουν ότι «”ξέχασε” να δει νωρίτερα πως ξεκινάει η φάση από λανθασμένη εκτέλεση του πλαγίου άουτ», δια χειρός Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Aναλυτικά παρακάτω η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Η… έμπνευση του κ. Μπένετ να ορίσει… Σουηδοϊρακινό διαιτητή στο αποψινό ντέρμπι, με VARista από την Αλβανία, αποδείχθηκε πολύ σωστή επιλογή! Ο σκοπός του ορισμού επετεύχθη!

Ο VARistas κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι, αλλά… «ξέχασε» να δει νωρίτερα πως ξεκινάει η φάση από λανθασμένη εκτέλεση του πλαγίου άουτ.

Ξεκάθαρη παράβαση από τον ποδοσφαιριστή του αντιπάλου, που πατάει μέσα στο γήπεδο, αλλά ο VARistas… είπαμε, «ξέχασε» να την δει!

Αλλά μετά είδε επαφή, άρα πέναλτι, γι’ αυτό κάλεσε τον Σουηδοϊρακινό, που συμφώνησε μαζί του (αφού στην Σουηδία δεν έχουν VAR, είπε να συμφωνήσει με τον VARista, που προέρχεται από μια χώρα που διαθέτει VAR). Κάπως έτσι ο αντίπαλος μάς ισοφάρισε, διότι με άλλο τρόπο δεν μπορούσε.

Η διαιτησία είναι στα χειρότερά της. Έχει πιάσει πάτο. Ίσως έχουν αποφασίσει πως θα μοιράσουν τις πρώτες θέσεις.

Στο επόμενο ματς καλούμε τον κ. Μπένετ να ορίσει Κινέζο διαιτητή με Βιετναμέζο στο VAR!

Όσο για τον προπονητή του αντιπάλου, ντρέπεται και η ντροπή μαζί του. Τους ίδιους θεατρινισμούς σε κάθε γήπεδο με προφανείς σκοπούς. Στα μάτια όλης της Ελλάδας, όμως, το μόνο που πετυχαίνει είναι να μικραίνει την ομάδα του.

Τον έχουν πάρει χαμπάρι…»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X