Πέρεθ: Δεν θα παρευρεθεί στο Καμπ Νου για πρώτη φορά, λόγω της υπόθεσης «Νεγκρέιρα»

Μυθικό deal της Ρεάλ Μαδρίτης με την Emirates

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να ασχοληθεί με την υπόθεση «Νεγκρέιρα» καθώς έχει έννομο συμφέρον, οι εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αυξηθεί.

Την απόφασή του να μην παρευρεθεί στο «κλάσικο» έκανε γνωστή ο Φλορεντίνο Πέρεθ, εξαιτίας και της υπόθεσης «Νεγκρέιρα» που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Ισπανίας.

Χαρακτηριστικό της απόφασης αυτής, είναι πως το δείπνο που πραγματοποιείται ανάμεσα στις δύο πλευρές, παραδοσιακά πριν τα παιχνίδια, ακυρώθηκε νωρίτερα μες στην εβδομάδα που διανύουμε.

Για να αποφύγει ολοκληρωτικά πιθανές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, ο Πέρεθ αποφάσισε να μην ταξιδέψει καν στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει τον αγώνα, μιας και σύμφωνα με τον ίδιο και την πλευρά του, θα περίμενε μία πολύ εχθρική υποδοχή από τους φίλους των «μπλαουγκράνα».

Άξιο αναφοράς; Θα είναι η πρώτη φορά που ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» δε θα παρευρεθεί σε ντέρμπι στην Καταλωνία, στις δύο μέχρι τώρα θητείες του στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X