Super League: Ανάσανε (2-0) με «διπλό» Βέργο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η Λαμία και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη

Super League: Ανάσανε (2-0) με «διπλό» Βέργο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η Λαμία και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη
Photo Credits: INTIME

Χάρη σε δύο τέρματα του Βέργου, η Λαμία -των 9 παικτών στο φινάλε- επικράτησε 2-0 υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκε στο +2 από Λεβαδειακό και Ιωνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tεράστια… ανάσα για τη Λαμία στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League! Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 2-0 υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή των Νίκο Βέργο.

Ο Έλληνας φορ ήταν εκείνος που εξαργύρωσε το πολύ καλό πρόσωπο των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, δίνοντάς τους προβάδισμα δύο τερμάτων πριν την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα, άνοιξε το σκορ στο 12’ με κοντινέ πλασέ, για να έρθει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να γράψει το 2-0 με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι.

Η Λαμία ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες. Από το 52’ έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Ντε Βινσέντι μετά από σκληρό φάουλ στον Τζίνο, ενώ ο Μανούσος κιτρινίστηκε επίσης για δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις.

Παρόλη την πίεση των φιλοξενούμενων, η Λαμία άντεξε, έφτασε στο «τρίποντο» κι έτσι πήρε τεράστια ανάσα. Συγκεκριμένα, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, ούσα 12η (20β.) και στο +2 από Λεβαδειακό και Ιωνικό. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στους 23 πόντους όντας 11ος.

Να σημειωθεί ότι στο 66’ η αναμέτρηση διακόπηκε επειδή χάλασε το VAR (στο οποίο βρισκόταν ο Μανούχος), με αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι! Αμέσως ο διαιτητής Τσαγκαράκης πήγε στους δύο πάγκους και είπε στους ανθρώπους των δύο ομάδων τι έχει συμβεί, εξηγώντας παράλληλα ότι θα περιμένει για λίγο μήπως διορθωθεί το πρόβλημα, αλλά βάσει κανονισμού το ματς πρέπει να συνεχιστεί είτε με είτε χωρίς VAR. Όπως κι έγινε, με τον αγώνα να συνεχίζεται κανονικά χωρίς VAR και το πρόβλημα να διορθώνεται μετά από λίγη ώρα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X