Γκατσίνοβιτς: «Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις απέναντι στις μεγάλες ομάδες - Να μείνουμε ως ομάδα»

Γκατσίνοβιτς: «Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις απέναντι στις μεγάλες ομάδες - Να μείνουμε ως ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον χαρακτήρα που πρέπει να δείξει η ΑΕΚ ενόψει της έναρξης των πλέι οφ και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (19/3, 21:30) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στάθηκε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης στάθηκε στη διαχείριση της ήττας από τον Ολυμπιακό, σχολίασε φυσικά το παιχνίδι με το «τριφύλλι», ενώ τόνισε ότι δεν είναι εύκολο να σκοράρεις σε αυτά τα ματς αναφερόμενος στο κομμάτι της αναποτελεσματικότητας.

 

Αναλυτικά, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στην Cosmote TV για:

-τη διαχείριση της ήττας από τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα, δεν ήταν μια εύκολη εβδομάδα γιατί θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να τερματίσουμε πρώτοι στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τα πλέι οφ. Αλλά δεν κάναμε τόσο κακό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να αντιδράσουμε την Κυριακή, να κάνουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-το μάθημα που παίρνει η ΑΕΚ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ενενήντα λεπτά. Γιατί δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και στα αμέσως επόμενα λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι 100%. Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορούν να σε τιμωρήσουν, όπως κι έγινε, και μετά είναι δύσκολο να επιστρέψεις».

-το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα δύσκολο ματς όπως όλα τα ντέρμπι. Πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουμε έπειτα από την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας. Να αντιδράσουμε, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο και να επιστρέψουμε στην κορυφή».

-το αν υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει» στην ΑΕΚ για νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν πιστεύω ότι είναι έτσι. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν κερδίσουμε, θα τερματίσουμε πρώτοι στο τέλος. Ή ότι αν χάσουμε, πως δεν θα είμαστε πρώτοι στο τέλος. Είναι σημαντικό ματς και οι δύο ομάδες θέλουν να το κερδίσουν σίγουρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε, αλλά δεν είναι ότι πρέπει να το κερδίσουμε. Είναι ότι θέλουμε να το κερδίσουμε πάρα πολύ».

-το πρόγραμμα της ΑΕΚ στα πλέι οφ: «Θα πρέπει να πας παντού, να παίξεις απέναντι σε όλες τις ομάδες. Οπότε, για εμένα, ακόμη κι αν έπρεπε να επιλέξω, δεν ξέρω τι θα επέλεγα. Οπότε, για εμένα είναι το ίδιο το αν θα παίξουμε στα πρώτα ματς ντέρμπι η όχι. Κάθε ματς θα είναι δύσκολο, μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Οπότε θα πρέπει να πάμε σε κάθε ματς με τον ίδιο τρόπο».

-το αν η ΑΕΚ θα πρέπει να εμφανιστεί πιο κυνική στα πλέι οφ: «Ναι, κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να σκοράρεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες.  Γιατί έχουν κι αυτές ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να μείνουμε ως ομάδα, να παλεύουμε ως ομάδα και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X