Μπαρτσελόνα: Οριστικά εκτός Clasico ο Πέδρι, δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του

Μπαρτσελόνα: Οριστικά εκτός Clasico ο Πέδρι, δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του
Photo Credits: INTIME

Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα εν όψει Clasico, με τον Πέδρι, που αναμενόταν να επιστρέψει στη δράση μετά από έναν μήνα, να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να μένει εκτός του μεγάλου ντέρμπι.

Πονοκέφαλος για τον Τσάβι! Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα πίστεψε πως θα βρεθεί και πάλι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τον Πέδρι εν όψει του σημαντικού Clasico απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Κυριακή, όμως τελικά, σύμφωνα με την As, ο νεαρός Ισπανός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βγήκε… νοκ άουτ όσον αφορά το ντέρμπι.

Ο Πέδρι που είναι κάτι παραπάνω από κομβικός για τους Μπλαουγκράνα αποκόμισε ένα πρόβλημα στον δεξιό μηρό στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μέσα Φλεβάρη και από τότε έχει μείνει στα «πιτς». Μάλιστα, είχε απουσιάσει και από το Clasico του Copa Del Rey, λίγο καιρό πριν.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X