ΔΕΟΣ: Από το γήπεδο παίζει ο ύμνος της ΑΕΚ και τραγουδά ο κόσμος για τον Μίμη! (VIDEO)

ΔΕΟΣ: Από το γήπεδο παίζει ο ύμνος της ΑΕΚ και τραγουδά ο κόσμος για τον Μίμη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με τον πιο μοναδικό τρόπο είπε ο κόσμο αντίο στον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρίγη συγκίνησης, δάκρυα και αποχαιρετησμένος. Ράγισαν καρδιές στη Νέα Φιλαδέλφεια εκεί που από τις 9 το πρωί ο κόσμος προσκυνούσε τη σορού του μεγάλου Μίμη Παπαϊωάννου  και προ ολίγουν ολοκληρώθηκε η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Λίγο πιο μακριά από εκεί που μεγαλούργησε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 20ού αιώνα, το πάλαι ποτέ «Στάδιον ΑΕΚ» που βρίσκεται πλέον η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Λίγο πριν τις 15:00 όταν και έλαβε τέλος η εξόδιος ακολουθία για τον μεγάλο Μίμη, έλαβε χώρα ένα μοναδικό σκηνικό. Ένα σκηνικό που αρμόζει στο «αντίο» του Μίμη Παπαϊωάννου. Από το γήπεδο της Ένωσης που είναι λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία ξεκίνησε να παίζει ασταμάτητα ο ύμνος της ΑΕΚ που τραγουδά ο Μίμης Παπαϊωάννου, ενώ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας είναι και ο συνθέτης του ύμνου Χρήστος Νικολόπουλος.

Με μια φωνή, σα να βρισκόμαστε πριν από το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχει παιχτεί ποτέ, ο κόσμος της ΑΕΚ που ήταν στην εκκλησία της Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε να τραγουδά με μια φωνή τον ύμνο της ΑΕΚ για να αποχαιρετήσει σπουδαίο Μίμη. «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια…». Αντριχίλα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε βίντεο:

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X