Μεσίστια η σημαία της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον Παπαϊωάννου - Η μορφή του στις εξωτερικές οθόνες! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τη θλίψη της και μέσω των σημαιών της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε βαθιά οδύνη βρίσκεται η οικογένεια της ΑΕΚ λόγω του θανάτου του τεράστιου Μίμη Παπαϊωάννου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τη θλίψη της και μέσω των σημαιών της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», οι οποίες κυματίζουν μεσίστιες στη μνήμη του θρύλου της Ένωσης και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το λαϊκό προσκύνημα, οι σημαίες συνεχίζουν να κυματίζουν μεσίστιες ενώ από τις εξωτερικές οθόνες προβάλλεται η μορφή του σπουδαίου Μίμη.

Δείτε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Μεσίστια η σημαία της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον Παπαϊωάννου - Η μορφή του στις εξωτερικές οθόνες! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Μεσίστια η σημαία της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον Παπαϊωάννου - Η μορφή του στις εξωτερικές οθόνες! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Μεσίστια η σημαία της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον Παπαϊωάννου - Η μορφή του στις εξωτερικές οθόνες! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Μεσίστια η σημαία της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για τον Παπαϊωάννου - Η μορφή του στις εξωτερικές οθόνες! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X