
Χωρίς Ίνγκασον και Νάσμπεργκ ο ΠΑΟΚ
Ο δυνατός αέρας στη Νέα Μεσημβρία ανάγκασε το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ να μετακομίσει στο γήπεδο της Τούμπας για την προπόνηση της Πέμπτης (16/3).
Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (19/3, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, για την πρεμιέρα των Play Offs του πρωταθλήματος της Super League.Η προπόνηση ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και μετά ασκήσεις σχετικές με την κυκλοφορία και την ανάπτυξη. Στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πονοκεφαλιάζει για τις δυο σημαντικές απουσίες που θα έχει για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο κέντρο της άμυνας. Οι Ίνγκι Ίνγκασον και Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικά δούλεψαν κι οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρης Λύρατζης. Θα πρέπει να έρθουν τα… πάνω κάτω προκειμένου κάποιος εκ των τεσσάρων να τεθεί έγκαιρα στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.
Την Παρασκευή (17/3) οι «ασπρόμαυροι», καιρού επιτρέποντος, θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ έπεσε στο ίδιο επίπεδο με όλους, στο χειρότερο σημείο
- Η ΑΕΚ να παίξει ξανά όπως μπορεί και οι διαιτητές που δεν θα μας «πεθάνουν»!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
- Μεγάλος διαγωνισμός enwsi.gr: Κερδίστε 10 προσκλήσεις για το ματς της ΑΕΚ με τη Μάλαγα!



Survivor All Star -Μαρτίκας κατά Τάκη – «Επιδιώκεις ερωτικά συμφέροντα» (VIDEO)

Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος ο τραγουδιστής, έχει χάσει πολλά κιλά (ΦΩΤΟ)

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στην Αγγλία, Ράσφορντ και Μάουντ εκτός αποστολής με Ιταλία και Ουκρανία

«Κάηκε» το Ρότερνταμ από τους οπαδούς της Φέγενοορντ μετά τη νίκη επί του Άγιαξ (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σίγουρη ότι θα πάρει τον Μπέλιγχαμ το καλοκαίρι