Απίστευτο: Ο Αυγενάκης έκανε... διαφήμιση στον εαυτό με προεκλογική ομιλία στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας!

Επίθεση ΠΑΟΚ σε Αυγενάκη: «Ο πιο επικίνδυνος υφυπουργός στην ιστορία»
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα από τον Λευτέρη Αυγενάκη στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στην Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας στα πλέι οφ της Super League.

Με το βλέμμα… στις εκλογές ο Αυγενάκης αποφάσισε να κάνει διαφήμιση στον εαυτό του στην σύσκεψη, καθώς προς το τέλος της να ξεκίνησε -εκτός ατζέντας- έναν μακροσκελή απολογισμό του προσωπικού του έργου στο υφυπουργείο -από τον ΕΟΚΑΝ και την ΕΕΑ μέχρι την ΕΠΑΘΛΑ- σαν να απευθυνόταν σε εν δυνάμει ψηφοφόρους του!

Κάτι που δεν είχε απολύτως καμιά σχέση με το αντικείμενο της σύσκεψης. Εφτασε δε στο σημείο να… επιπλήξει τους παριστάμενους επειδή δεν απέδωσαν τα εύσημα για την καταβολή του ποσού στις ομάδες από τα κέρδη του στοιχήματος!

Από την πλευρά του κ. Κοσμά και αφού εξαντλήθηκαν οι αντοχές στο να παρίσταται κανείς σε μία διαδικασία αυτο-αποθέωσης εντελώς εκτός θέματος, υπήρξε παρέμβαση σε εκείνο το σημείο και τονίστηκε δεν είναι δυνατό σε σύσκεψη για ένα συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα να ακούμε επί μακρόν τον υφυπουργό Αθλητισμού να κάνει στην ουσία προεκλογική ομιλία.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζεται ότι «μετά από όλα αυτά, δεν έχουμε καμιά πρόθεση στο μέλλον να δώσουμε το παρών σε διαδικασίες μέσω των οποίων ο σημερινός υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει ως στόχο την αυτοπροβολή του».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X