Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ ο Σάρλια, οριακά προλαβαίνει ο Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ ο Σάρλια, οριακά προλαβαίνει ο Σπόραρ
Photo Credits: INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ζβόνιμιρ Σάρλια ενώ ο Άντρατζ Σπόραρ προλαβαίνει οριακά να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ζβόνιμιρ Σάρλια ενώ ο Άντρατζ Σπόραρ προλαβαίνει οριακά να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» την Κυριακή (19/03, 21:30), αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Κροάτης έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και δεν προπονήθηκε.

Ο Άντρατζ Σπόραρ από την άλλη, μπορεί ούτε αυτός να μην ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα και να έκανε ατομικό, ωστόσο έχει ακόμη ελπίδες να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδη της 1ης αγωνιστικής των Play-offs με την «Ένωση».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθως «έριξαν βάρος» στην τακτική, προτού ολοκληρώσουν με παιχνίδι.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X