Η ώρα του λαού της ΑΕΚ

Η ώρα του λαού της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ περιμένει τους οπαδούς της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών

Τα ψέματα τελείωσαν και ο μεγάλος αγώνας της ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων σε μερικές ώρες. Οι παίκτες και οι προπονητές στην ομάδα είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη, στην οποία θέλουν για σύμμαχο τον κόσμο της Ένωσης.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος μετά από μεγάλες νίκες, που ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και η ομάδα δεν μπόρεσε να τον κρατήσει. Πλέον άπαντες έχουν κατανοήσει ότι το διακύβευμα αυτού του αγώνα είναι πολύ μεγάλο για την ομάδα και αναμένεται.. πανστρατιά.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο φέτος, ενώ αναμένεται να ενταθεί και τις τελευταίες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών και το κλειστό των Λιοσίων θα δείξει την δύναμη του. Άλλωστε τις λίγες φορές που είχε κόσμο, όλοι κατάλαβαν πόσο καλή ακουστική έχει και πόσο πολύ βοηθάει τους παίκτες και ενοχλεί του αντιπάλους.

Μην ξεχνάμε ότι έχουν να δουν εντός έδρας την ομάδα τους από το παιχνίδι με την Ρέτζιο Εμίλια, αφού μετά υπήρξε η τιμωρία των τριών αγωνιστικών. Μπορεί η ΑΕΚ να έκανε τελικά το 3/3 αλλά όλοι γνωρίζουν ότι με τους οπαδούς της στην εξέδρα το παιχνίδι γίνεται αλλιώς.

Ο εμβληματικός ηγέτης της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος, έκανε και αυτός από την μεριά του κάλεσμα στον κόσμο και ιδιαίτερα του οργανωμένους. Έτσι το κλειστό των Λιοσίων αναμένεται να είναι «καυτό» για να οδηγήσει τους παίκτες της ΑΕΚ σε μια μεγάλη πρόκριση που θα ανοίξει τον δρόμο για το Φάιναλ-4.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X