ΑΕΚ: Στα αποδυτήρια για περισυλλογή μετά το ντέρμπι ο Αλμέιδα με τους συνεργάτες του

ΑΕΚ: Στα αποδυτήρια για περισυλλογή μετά το ντέρμπι ο Αλμέιδα με τους συνεργάτες του
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα κλείστηκε στο γραφείο του με τους συνεργάτες του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», αναλύοντας τα λάθη που έγιναν με Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίδραση της ΑΕΚ όταν δέχεται γκολ προβληματίζει τον Ματίας Αλμέιδα.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό σόκαρε την ΑΕΚ, καθώς δέχτηκε με ευκολία κι άλλα γκολ, από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να χάσει για πρώτη φορά στην «OPAP Arena» με 3-1. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα κλείστηκε στο γραφείο του με τους συνεργάτες του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», αναλύοντας τα λάθη που έγιναν.

Κάτι ανάλογο έκαναν και οι ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας με ψυχραιμία να εξηγήσουν τι έγινε, αλλά και τον τρόπο αντίδρασης ενόψει της συνέχειας, καθώς η Ένωση βρίσκεται μέσα στους στόχους της.

Το προφανές που προκύπτει και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι ότι η ΑΕΚ δυσκολεύεται να αντιδράσει όταν δέχεται πρώτη γκολ. Μόνο μια ανατροπή έχει πετύχει φέτος, αυτή κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι ήττες των «κιτρινόμαυρων» φέτος από τον Βόλο στη Ριζούπολη, από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δείχνουν ακριβώς αυτό το πρόβλημα.

Μάλιστα, η ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό ήρθε αν και η Ένωση προηγήθηκε, αλλά μετά τα δύο γκολ που δέχτηκε, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της. Το ίδιο έγινε και στην Τρίπολη, μετά την ισοφάριση του Αστέρα.

Ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να δουλέψει στην αντίδραση της ομάδας του όταν δέχεται γκολ, καθώς παρατηρείται μια αποδιοργάνωση στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να δεχτεί εκ νέου τέρμα, όπως έγινε την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X