Μπούσης: «Του χρόνου πάμε για εξάδα, στα 100 χρόνια του ΟΦΗ να έχουμε καινούργιο γήπεδο»

Μπούσης: «Του χρόνου πάμε για εξάδα, στα 100 χρόνια του ΟΦΗ να έχουμε καινούργιο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

«Του χρόνου πάμε για εξάδα, στα 100 χρόνια του ΟΦΗ να έχουμε καινούργιο γήπεδο» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο Μιχάλης Μπούσης έδειξε αισιόδοξος για τον ΟΦΗ της σεζόν 2023/24, αλλά και προβληματισμένος για το ότι η ομάδα δεν «βοηθιέται» στο κομμάτι των εγκαταστάσεων.

Για τον ΟΦΗ της τρέχουσας σεζόν αλλά και της επόμενης, όπως και το γηπεδικό ζήτημα μίλησε ο Μιχάλης Μπούσης στον Αthletic Radio. Οπου ο ισχυρός άνδρας του club έδειξε αισιόδοξος για την αγωνιστική του πορείας, έσταξε μέλι για τον κόουτς Νταμπράουσκας, ωστόσο παρουσιάστηκε προβληματισμένος για το κατά πόσο θα «τρέξει» το project του γηπέδου αλλά και της βελτίωσης των εγκαταστάσεων, ελέω παραγόντων που δεν εξαρτώνται από την ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: «Δεν ξεκινήσαμε σωστά από την αρχή. Αισθανόμασταν ότι πάντα κάτι κυνηγούσαμε. Στην διάρκεια της χρονιάς το αλλάξαμε λίγο αυτό, αλλά στην πορεία δεν μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Στόχος ήταν να μπαίναμε πρώτα στα play-offs και στη συνέχεια να ‘παλεύαμε’ για μία ευρωπαϊκή θέση».

Για το πώς μπορεί ο ΟΦΗ να πλησιάσει τους «μεγάλους»: «Οι τέσσερις ομάδες έχουν σταθεροποιηθεί για αρκετά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και έχουν διορθώσει τα λάθη τους. Εγώ θέλω να έχουμε ένα σταθερό κορμό από παίκτες, να πάμε σε προετοιμασία σωστά. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η πρώτη φορά, όσο είμαι εγώ στην ομάδα, που ο ΟΦΗ θα πάει με έναν κορμό παικτών στην προετοιμασία και με έναν προπονητή σαν τον Νταμπράουσκας που είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της ομάδας. Με τίτλους και καλή καριέρα παρότι είναι μικρός. Εχουμε ένα mentality, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ομάδα. Κάναμε μία υπέρβαση φέρνοντας πίσω τον Φελίπε. Και εκείνος, και οι υπόλοιποι παίκτες με σωστή προετοιμασία θα μπορέσουν να διεκδικήσουν του χρόνου την είσοδο στα play-offs. Θέλω να πιστεύω ότι με τις κινήσεις που κάναμε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο είμαστε καλύτερα και θέλω του χρόνου να έχουμε το χαμόγελο στα χείλη όλη την χρονιά. Εύχομαι του χρόνου να μπούμε στην εξάδα».

Για το σχέδιο «φιλοξενίας» ξένων ομάδων στο ΒΑΚ: «Είναι ένα πρότζεκτ που βρίσκεται σε ανάπτυξη αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί δεν έχουμε τις εγκαταστάσεις. Του χρόνου δεν θα έχουμε Μουντιάλ και δεν είναι εύκολο να έρθει μία ακόμα ομάδα να κάνει προετοιμασία, χωρίς να υπάρχουν τουλάχιστον άλλα τρία γήπεδα. Ο δήμαρχος είπε ότι εμείς έχουμε καταπατήσει οικόπεδα του Δήμου. Εάν θεωρεί ότι έχουμε καταπατήσει οικόπεδα, να έρθει να τα πάρει ο Δήμος. Θα τα πάρει από τον ερασιτέχνη. Εμείς θέλουμε να φέρουμε ομάδες για προετοιμασία για εννέα μήνες τον χρόνο, ακόμα και όταν δεν είναι περίοδος τουρισμού. Να δώσουμε δουλειά στον κόσμο, στα ξενοδοχεία. Δεν είναι μαζί μας η δημοτική αρχή. Εγώ δεν θα κάνω τίποτα για αυτό, αφού θέλουν την ομάδα έτσι. Από την στιγμή που δεν θέλουν να μας βοηθήσουν, δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Εχω κάνει μία μεγάλη επένδυση στην περιοχή, μας βοήθησε και ο κύριος Αρναουτάκης. Θα μείνουμε όπως είμαστε».

Για το ότι ο ΟΦΗ δίνει εισιτήρια στις φιλοξενούμενες ομάδες: «Ο κύριος Αυγενάκης ξεκίνησε φέτος τις μετακινήσεις οπαδών. Μπορούμε να βάλουμε 300 με 400 φιλάθλους, αλλά δεν θέλουμε να γεμίζουμε το γήπεδό μας με φιλάθλους αντιπάλων. Ετσι γίνεται και στις ΗΠΑ. Αλλά δεν θέλω στο γήπεδό μας να έρχονται 3.000 αντίπαλοι και να είναι 1.000 του ΟΦΗ. Εάν είχαμε ένα γήπεδο 12 με 14 χιλιάδων θέσεων, θα μπορούσαμε να έχουμε και 1.000 φιλοξενούμενους».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος που στηρίζει την ομάδα, που έρχεται στο γήπεδο ανεξάρτητα το αποτέλεσμα, που χειροκροτεί τον κόσμο, αυτή είναι η στήριξη που θέλουμε. Δεν θέλω ο κόσμος να χειροκροτεί εμένα όταν μπαίνω στο γήπεδο. Θέλω να χειροκροτεί στις χαρές της ομάδας. Κάποιοι στο Ηράκλειο λένε ότι μπήκα στην ομάδα για να με χειροκροτούν. Το αγαπάω αυτό το πράγμα, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που μπήκα στον ΟΦΗ. Νιώθω τη σύνδεση, τον κόσμο πιο κοντά. Γιατί να κόβουμε τον κόσμο και να μην του προσφέρουμε κάτι καλύτερο; Μία καλύτερη εγκατάσταση; Γιατί να μην θέλει ο Δήμαρχος αυτό το γήπεδο; Η Περιφέρεια το θέλει. Το γήπεδο είναι 70 χρονών. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ για την στήριξη. Ηταν δύσκολο εγχείρημα να πάρω μία ομάδα στην Ελλάδα και να πηγαινοέρχομαι από την Αμερική, αλλά πιστεύω ότι ο ΟΦΗ φέτος είναι πιο σταθερός».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X