Γιόνσον: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Άαρχους»

Γιόνσον: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Άαρχους»
Photo Credits: INTIME

«Να κλείσω την καριέρα μου στην Άαρχους», δήλωσε ο μέσος της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γενς Γιόνσον μπορεί να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά δεν ξεχνά την Άαρχους που είναι η ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Δανός χαφ της ΑΕΚ μίλησε στο bold.dk για την πρώτη του ομάδα. Υποστήριξε πως παρακολουθεί την πορεία της στο πρωτάθλημα Δανίας και ότι θα δει το αποψινό ματς με τη Ράντερς (20:00), ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην Άαρχους.

«Παρακολουθώ κάθε αποτέλεσμα της Άαρχους και βλέπω και τους αγώνες της. Το κλαμπ σημαίνει πολλά για μένα, οπότε φυσικά τους ακολουθώ», επισήμανε ο χαφ της ΑΕΚ για να σπεύσει να σταθεί στον στόχο της εξάδας που έχει η Άαρχους.

Ο Γιόνσον, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Αναφέρθηκε και στην ιδέα να τελειώσει την καριέρα του στην AGF.

«Δεν θα κρύψω ότι το ποδοσφαιρικό ρομαντικό κομμάτι του εαυτού μου ονειρεύεται να γυρίσει σπίτι και να κάνει έναν «γεμάτο κύκλο» και να τα τελειώσει όλα εκεί. Είναι ακόμα ένα όνειρο που ζει μέσα μου. Δεν ξέρω αν θα συμβεί», επισήμανε.

«Δεν μπορώ να πω ότι θα συμβεί 100 τοις εκατό. Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου και στο εξωτερικό. Αν επιστρέψω σπίτι στα 34-35 μου: ‘Έχω κάτι να προσφέρω; Δεν ξέρω», υπογράμμισε.

«Μπορεί επίσης να θέλω να επιστρέψω σπίτι σε τρεισήμισι χρόνια, όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου στην ΑΕΚ. Δεν βιάζομαι να κάνω εικασίες για αυτό. Το ονειρεύομαι και το ελπίζω, αλλά πρέπει να ταιριάζει σε όλα τα μέρη», κατέληξε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X