Τι θέλει η ΑΕΚ από την κλήρωση των πλέι οφ, πως αντιδρά μετά από γκέλες!

Τι θέλει η ΑΕΚ από την κλήρωση των πλέι οφ, πως αντιδρά μετά από γκέλες!
Photo Credits: INTIME

Οι δύο… τάσεις στην ΑΕΚ ενόψει της κλήρωσης των πλέι οφ και η αντίδραση που βγάζει μετά από γκέλες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποτε θα συνέβαινε κι αυτό. Μπορεί να ήταν άκρως οδυνηρό για την ΑΕΚ να χάνει το νικηφόρο σερί της «OPAP Arena» από τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν νομοτελειακό πως κάποια στιγμή θα ερχόταν και η στραβή εντός έδρας. Το θέμα είναι πως θα το διαχειριστεί από εδώ και πέρα, ειδικά τώρα που αρχίζουν τα κρίσιμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς σε 11+1 (τον τελικό) παιχνίδια που απομένουν θα κριθούν τα πάντα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μπορεί συνήθως να υπάρχει το «μότο», πως η κλήρωση δεν παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς αργά ή γρήγορα όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά είναι δεδομένο πως η νέα συνθήκη που δημιουργήθηκε από το βράδυ της Κυριακής, δίνει άλλη βαρύτητα στη σημερινή διαδικασία. Βλέπετε, υπάρχει αμέσως μετά και διακοπή πρωταθλήματος, οπότε είναι πιθανό μια ομάδα που θα αποτύχει αγωνιστικά, να απομακρυνθεί από την κορυφή και να βουτηχτεί στην εσωστρέφεια.

Οι δύο τάσεις για την πρεμιέρα

Μιλώντας με στελέχη της ΑΕΚ, αλλά και αφουγκραζόμενος τη στάση του κόσμου, διαπιστώνει κάποιος δύο τάσεις για την κλήρωση. Υπάρχουν εκείνοι που με έντονη διάθεση ρεβανσισμού, αλλά και ποντάροντας στα ζητήματα που έχει αγωνιστικά ο Ολυμπιακός (απώλεια Χουάνγκ, αμφίβολος Εμβιλά), θα ήθελαν στην πρεμιέρα νέο παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Εάν συμβεί αυτό, η ΑΕΚ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να ρίξει τον Ολυμπιακό στα σχοινιά, με το ρίσκο βέβαια να βρεθεί εκείνη με την πλάτη στον τοίχο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X