Νίζετιχ στο enwsi.gr: «Είχαμε δουλέψει πολύ για αυτό το Κύπελλο και είμαι χαρούμενη που ήρθε» (VIDEO)

Νίζετιχ στο enwsi.gr: «Είχαμε δουλέψει πολύ για αυτό το Κύπελλο και είμαι χαρούμενη που ήρθε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η MVP της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, Γιας Νίζετιχ μίλησε στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιας Νίζετιχ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου οδηγώντας την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρώτου της τροπαίου στην διοργάνωση.

Σε έναν αγώνα που όλες έδωσαν ψυχή και σώματι για να έρθει η κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Αργεντίνα αναδείχτηκε δικαίως MVP του τελικού. Για την ίδια ωστόσο λίγη σημασία είχε η προσωπική της επιβράβευση αλλά το γεγονός πως η ομάδα έγραψε ιστορία. Η Γιας που μετά την απονομή αναχώρησε απευθείας για την Αργεντινή για να εκμεταλλευτεί την άδεια που τους έδωσε ο προπονητής τους μίλησε στο enwsi.gr για αυτό το πρώτο τρόπαιο με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε δουλέψει πολύ για αυτό το Κύπελλο και είμαι τόσο χαρούμενη που τελικά ήρθε. Το ξέραμε πως θα είναι δύσκολο αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.Είναι το πρώτο Κύπελλο για την ΑΕΚ, το ξέραμε είχαμε μιλήσει για αυτό και ήταν ένας από τους βασικούς στόχος μας τη φετινή σεζόν.

Όσο για το που αφιερώνει το Κύπελλο: «Το αφιερώνω στον σύζυγο μου και την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X