Γελάει ο κόσμος με τον Καραπαπά που ζητάει... κόκκινες και πέναλτι στο ματς με την ΑΕΚ

Γελάει ο κόσμος με τον Καραπαπά που ζητάει... κόκκινες και πέναλτι στο ματς με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχασε μετά από ένα 15λεπτο «μπλακ άουτ» στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως ο Κώστας Καραπαπάς έχεις όπως πάντα όρεξη για γραφικότητες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αίσχος και ξεφτίλα» λέει ο Κώστας Καραπαπάς και σε κάνει να αναρωτιέσαι να το λέει στον εαυτό του. Η ΑΕΚ ηττήθηκε χθες από τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια με 1-3 και οι «ερυθρόλευκοι» το πανηγύρισαν σα να πήραν τίτλο με πάρτι στου Ρέντη και γεύματα μετά.

Το αστείο της υπόθεσης όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός φωνάζει για τη διαιτησίας. Θα μας πείτε πάντα είναι αστείο όταν ο Ολυμπιακός φωνάζει για τη διαιτησία. Όμως τώρα το κάνει σε ένα ματς που ο διαιτητής δεν έδωσε ιδιαίτερα δικαιώματα παρά μόνο στη φάση που ο Ντόη σπρώχνει τον Πινέδα μέσα στην περιοχή.

Η ανάρτηση του Καραπαπά αναφέρεται στο 6ο λεπτό όταν ο Μουκουντί έκοψε καθαρά τον Σέρχι Κανός έξω από την περιοχή. Κόκκινη κάρτα ονειρεύονται και μάλιστα ο Καραπαπάς λέει ότι ο Κανός είναι… μόνος του με το τέρμα. Γελάει ο κόσμος.

«Αίσχος και ξεφτίλα», σχολίασε γελοιωδώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού για Μαριάνι και VAR. Η άλλη φάση είναι πιο αστεία καθώς στο τέλος του ημιχρόνου η μπάλα βρίσκει αρχικά στο πρόσωπο του Ρότα και μετά ο Μπακαμπού κάνει μια ωραιότατη ζημιά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X