Γιοβάνοβιτς: «Δικαιούμαστε την πρώτη θέση μετά από όλη την χρονιά»

Γιοβάνοβιτς: «Δικαιούμαστε την πρώτη θέση μετά από όλη την χρονιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Περιστέρι επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (1-3), ολοκλήρωσε στην κορυφή την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα είναι σημαντική νίκη για εμάς. Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Δίκαια είμαστε πρώτοι με την εικόνα που είχαμε όλη τη σεζόν. Δε σημαίνει τίποτα, η διαφορά είναι πολύ μικρή και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον στα play off το πρωτάθλημα».

Για το σημερινό παιχνίδι και αρχικά τι δεν του άρεσε: «Μετά τη διακοπή δε μου άρεσε ο ρυθμός μας».

Για το τι του άρεσε: «Μου άρεσε πολύ στην επανάληψη που αγωνιστήκαμε καλά σε σχέση με το πρώτο μέρος και ειδικά στο ξεκίνημα».

Για τα playoffs: «Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά. Είχαμε δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάμε, η θέση που είμαστε τώρα μας δίνει το δικαίωμα να παλέψουμε για κάτι μετά από πολλά χρόνια».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X