Παίρνει την περίφημη κάρτα «Κόβισοτς» η Γιουβέντους, αισιοδοξία για επιστροφή των βαθμών

Παίρνει την περίφημη κάρτα «Κόβισοτς» η Γιουβέντους, αισιοδοξία για επιστροφή των βαθμών
Photo Credits: INTIME

Απορρίφθηκε η έφεση της Ιταλικής Ομοσπονδίας, λαμβάνει εντός της εβδομάδας την περίφημη κάρτα «Κόβισοτς» η Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανονικά θα ικανοποιηθεί το αίτημα της Γιουβέντους να παραλάβει την λεγόμενη κάρτα «Κόβισοτς» προκειμένου να την εξετάσει και να την αξιοποιήσει υπέρ της στις δικαστικές αίθουσες, ενόψει της έφεσης για την επιστροφή των 15 βαθμών αλλά και για τις υπόλοιπες δικαστικές υποθέσεις.

Η περίφημη κάρτα «Κόβισοτς» που έχει σκορπίσει άνεμο αισιοδοξίας γύρω από τους «μπιανκονέρι» αποτελεί την εξασέλιδη συνομιλία ανάμεσα στην ομοσπονδία και την εποπτική αρχή για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο η οποία και πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου του 2021.

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα στις έξι σελίδες του κειμένου δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της Γιουβέντους ενώ γίνεται λόγος για έλλειψη στοιχείων. Υπενθυμίζεται μάλιστα πως η ιταλική ομοσπονδία είχε αιτηθεί να μην περάσει το έγγραφο στα χέρια της Γηραιάς Κυρίας με τη δικαιοσύνη της γειτονικής χώρας να δικαιώνει όμως την ομάδα του Τορίνο.

Απομένει πλέον να αποσαφηνιστεί πλήρως το περιεχόμενο της κάρτας «Κόβισοτς» και να αποδειχθεί εάν αυτό μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την θετική έκβαση της έφεσης της Γιουβέντους και την επιστροφή των 15 πόντων με την οριστική απόφαση να αναμένεται στις αρχές του Απριλίου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X