Τα «συγχαρητήρια» του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για τις Κυπελλούχες: «Η αρχή για τις ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες που θα έρθουν στο μέλλον»

Τα «συγχαρητήρια» του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για τις Κυπελλούχες: «Η αρχή για τις ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες που θα έρθουν στο μέλλον»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα προς το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, έστειλε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Μάλιστα, οι παλαίμαχοι άσοι του «δικεφάλου» εξέφρασαν τη σιγουριά τους ότι αυτή η κατάκτηση αποτελεί την αρχή για τις ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες που θα έρθουν στο μέλλον.

Το μήνυμα του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Διαβάστε το μήνυμα των παλαίμαχων άσων του «δικεφάλου»:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ συγχαίρει τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα κορίτσια της ΑΕΚ μάς έκαναν περήφανους και είμαστε σίγουροι ότι αυτός ο πρώτος τίτλος που κατέκτησαν θα είναι απλά η αρχή για τις ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες που θα έρθουν στο μέλλον».

 

 

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X