Novibet: Τελειώνει με τον Ολυμπιακό στο 3.50 η ΑΕΚ!

Novibet: Τελειώνει με τον Ολυμπιακό στο 3.50 η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια στοχεύοντας σε άλλη μία νίκη στην «καυτή» έδρα της, για να κλείσει ως πρωτοπόρος την κανονική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (Κυριακή, 19:00), στοχεύοντας σε άλλη μία νίκη στην «καυτή» έδρα της, για να κλείσει ως πρωτοπόρος την κανονική περίοδο της Super League!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει την προέλασή της στο πρωτάθλημα, περνώντας και από το Περιστέρι (1-0), στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς δεν τη σταμάτησαν ούτε τα… δοκάρια.

Το φινάλε της κανονικής περιόδου, με την 26η αγωνιστική έχει στο μενού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου αποκλειστικός στόχος της ΑΕΚ (59β.) είναι το «τρίποντο» που θα έχει πολλαπλά οφέλη!

Κι αυτό γιατί θα τη διατηρήσει πρώτη (μπροστά από τον Παναθηναϊκό) και καλύτερη ενόψει των Playoffs που θα κρίνουν τον τίτλο, ενώ ουσιαστικά θα βγάλει τους «ερυθρόλευκους» (53β.) εκτός κούρσας.

Η «Ένωση» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παρά τις απουσίες στη γραμμή κρούσης στα τελευταία παιχνίδια έχει αποδειχθεί σκληρή πνευματικά, με 3/3 μετά την ήττα στην Τούμπα (με Αστέρα, ΟΦΗ, Ατρόμητο) και με «μηδέν» παθητικό (2-0, 0-3, 0-1 αντίστοιχα).

Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι μεγάλο όπλο της ΑΕΚ, εκεί όπου έχει το απόλυτο, με 10/10 στη Super League, ενώ έχει υποτάξει ήδη τον Ολυμπιακό με εντυπωσιακό σκορ και στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Novibet (3-0). Η νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

Σε αυτές τις 10 νίκες στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε 7 περιπτώσεις η ομάδα του Αλμέιδα προηγούταν από το πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν πέτυχε μονάχα απέναντι σε Παναθηναϊκό (1-0), Ατρόμητο (1-0) και Λαμία (3-0). Η αγορά Hμίχρονο/Tελικό 1/1 προσφέρεται σε απόδοση 3.50.

Αντίστοιχα, μόνο Ιωνικός και Παναιτωλικός έχουν καταφέρει να παραβιάσουν την «κιτρινόμαυρη» εστία στην «Αγιά Σοφιά» (26-2 τα γκολ στο πρωτάθλημα). Η επικράτηση της «Ένωσης» με μηδέν παθητικό κοστολογείται στο 3.25!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του ντέρμπι, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X