Οπαδοί Λέστερ για Λίνεκερ: «Είμαστε με τον Γκάρι, οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι»

Οπαδοί Λέστερ για Λίνεκερ: «Είμαστε με τον Γκάρι, οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι»
Photo Credits: INTIME

Μήνυμα συμπαράστασης στον Λίνεκερ από τους οπαδούς της Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πλακάτ που έγραφαν το μήνυμα «Είμαι με τον Γκάρι, οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι» υποδέχτηκαν οι οπαδοί της Λέστερ τον Γκάρι Λίνεκερ, κάνοντας με αυτό τον τρόπο γνωστή την υποστήριξη τους προς το πρόσωπο του.

Υπενθυμίζεται, πως ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο «King Power Stadium» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λέστερ και Τσέλσι για την 27η αγωνιστική ημέρα της Premier League. Όλα αυτά στον απόηχο της απόφασης του BBC να τον πάψει από τα καθήκοντα του ως παρουσιαστής της εκπομπής Match of the Day, με αφορμή σχόλιο που έκανε σχετικά με την κυβερνητική μεταναστευτική πολιτική.

Η απόφαση αυτή του βρετανικού καναλιού έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Νησί, με τον ποδοσφαιρικό κόσμο να στέκεται μαζικά στο πλευρό του 62χρονου πρώην ποδοσφαιριστή των Τότεναμ, Έβερτον και Μπαρτσελόνα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X