Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: «Γιορτάσαμε τα 100 χρόνια του Α.Σ. Πέρα» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: «Γιορτάσαμε τα 100 χρόνια του Α.Σ. Πέρα» (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στα 100ά γενέθλια του ΑΣ Πέρα βρέθηκε η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ βρέθηκε στα 100ά γενέθλια του ΑΣ Πέρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά και πολλή συγκίνηση γιορτάσαμε τα 100 χρόνια του Α.Σ. Πέρα/ Μπέυογλου χτες 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Πόλη.

Ήταν πολύ τιμητική η πρόσκλησή τους να παρευρεθούμε σε μια εκδήλωση που ουσιαστικά σηματοδότησε την νέα αρχή που κάνει ο Σύλλογος.

Η νέα διοίκηση αποτελείται από ανθρώπους ικανούς με όραμα και πολλή όρεξη για δουλειά και φαίνεται ότι ο ιστορικός σύλλογος, μετά από πολλά χρόνια, κινείται δυναμικά σε ανοδική τροχιά.
Ευχόμαστε στο δεύτερο αιώνα ζωής του, το Πέρα να ευτυχήσει να ζήσει δόξα κι επιτυχίες μεγαλύτερες από εκείνες του παρελθόντος.

Δείτε εικόνες:

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: «Γιορτάσαμε τα 100 χρόνια του Α.Σ. Πέρα» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: «Γιορτάσαμε τα 100 χρόνια του Α.Σ. Πέρα» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: «Γιορτάσαμε τα 100 χρόνια του Α.Σ. Πέρα» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: «Γιορτάσαμε τα 100 χρόνια του Α.Σ. Πέρα» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X