Ζοάο Φέλιξ: Θέλει να γίνει μόνιμος κάτοικος Λονδίνου

Ζοάο Φέλιξ: Θέλει να γίνει μόνιμος κάτοικος Λονδίνου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοάο Φέλιξ αγωνίζεται στην Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο και σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στους «Μπλε» και μετά το πέρας του δανεισμού.

Μόνιμος κάτοικος Λονδίνου φαίνεται πως θέλει να γίνει ο Ζοάο Φέλιξ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, φαίνεται πως δεν… ψήνεται και πολύ να γυρίσει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι. Εκτός του ότι απολαμβάνει τη θέση του στην ομάδα του Λονδίνου, είναι γνωστό πως και οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον Τσόλο Σιμεόνε, δε βρίσκονται πλέον στο καλύτερό τους σημείο.

Για το λόγο αυτό, ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μποέλι, έχει πάρει την απόφαση να συζητήσει το καλοκαίρι, τη μόνιμη μετακίνηση του Πορτογάλου στους «Μπλε» μιας και στον δανεισμό του από την Ατλέτικο, δεν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Τα σημαντικότερα θα έρθουν εν ευθέτω χρόνω τη στιγμή που η Τσέλσι προσπαθεί να συνέλθει στο πρωτάθλημα ενώ βρίσκεται ήδη στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X