Τέτοιο ξεφτίλισμα θέλουνε!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την απόφαση της ΑΕΚ να κυνηγήσει την ηθική δικαίωσή της στο CAS και το τρομερό ρεκόρ των οπαδών της!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Παρασκευής η ΠΑΕ ΑΕΚ με μία εξαιρετική ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι θα πάει στο CAS προκειμένου να καταδειχθεί το μέγεθος του νομικού και δικαστικού σκανδάλου για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι, αλλά και για να έρθουν στο φως το βρώμικο παρασκήνιο, οι άνωθεν παρεμβάσεις και οι πολιτικές πιέσεις που οδήγησαν στις δύο αποφάσεις – εκτρώματα!

Από την πρώτη στιγμή είχα πει και είχα γράψει -και τα γραπτά μένουν- πως το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί ημερομηνία και να ξαναγίνει ο αγώνας για να μη μπορεί να λέει κανένας τίποτα (ασχέτως αν έπιασα τον εαυτό μου, μετά τα νομικά όργια που έγιναν και ειδικά κάποιες ανακοινώσεις του Ολυμπιακού που ανέφεραν μέχρι και τους αδικοχαμένους φίλους της ΑΕΚ, να λέει «ρε όπως αυτοί για να μάθουν να σέβονται») και πως ειδικά αν κερδίσει η ΑΕΚ στο Περιστέρι, πρέπει να κυνηγήσει την υπόθεση, ανεξάρτητα από το όποιο κόστος!

Αυτή η υπόθεση με τα δοκάρια και η βρώμικη ιστορία με τις περίεργες αποφάσεις όπου το φύλλο αγώνα και οι αποδείξεις έγιναν πατσαβουρόχαρτα πρέπει να ξεδιαλύνει και αυτό θα γίνει μόνο στο CAS. Εδώ οι πιέσεις (κυβερνητικές και μη) είναι πολλές και τεράστιες. Μόνο στο CAS θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι και οι συνεργοί τους για την υπόθεση «βρώμικα δοκάρια» για αυτό και η ΑΕΚ οφείλει να τους δείξει πως κανένας δεν μπορεί να τα βάλει μαζί της πια!

Και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα στηρίξει τώρα τον Σπανό και την Κοξένογλου. Ο Παναθηναϊκός που έτρεξε πρώτος; Ο Ολυμπιακός που ακολουθούσε και έδινε βοήθειες σε όλα τα μέτωπα; Ο κ. Κούγιας που θα πρέπει να υπερασπιστεί και πάλι τους πελάτες του τα… δοκάρια; Ή ο… Υφυπουργός Αθλητισμού; Γιατί εκεί δε θα έχει περίεργες αλλαγές των Εφετών…

Τώρα πια κανένας δεν μπορεί να πει ότι ήθελε ή θέλει να πάρει η ΑΕΚ το ματς στα χαρτιά! Το πήρε μέσα στο γήπεδο! Το μόνο που ήθελε και θέλει η ΑΕΚ είναι τα ματς να παίζονται χωρίς ντου με όπλα, χωρίς χαμηλωμένα δοκάρια και χωρίς σκαμμένους αγωνιστικούς χώρους! Θέλει να τηρούνται οι κανονισμοί του αθλήματος και το αποτέλεσμα να κρίνεται μέσα στις γραμμές. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα Τελεία και παύλα!

Τρομερό ρεκόρ 12ετίας στη Super League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι sold out. Αυτό σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Super League, σημαίνει ότι σε 13 εντός έδρας αγώνες οι «κιτρινόμαυροι» διέθεσαν 343.210 εισιτήρια, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ για την τελευταία 12ετία στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να έχει καν ολοκληρωθεί!

Διότι με την επικείμενη συμμετοχή των «κιτρινόμαυρων» στα play off και τα πέντε εντός έδρας ματς που θα δώσει ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων που θα διαθέσει αναμένεται να ξεπεράσει τις 490.000 εισιτήρια και θα σμπαραλιάσει τα 412.963 που έκοψε ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 2009-2010, που είναι η μεγαλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί στα επίσημα στατιστικά της διοργανώτριας αρχής!

O αριθμός αυτός θα ήταν ακόμα μεγαλύτερος αν η ΑΕΚ τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με το Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα τα οποία έδωσε στην περιορισμένη Ριζούπολη, τα έδινε στο νέο της γήπεδο. Θα μπορούσε να είχε κόψει τουλάχιστον 25-30 χιλιάδες εισιτήρια επιπλέον…

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε και κάτι ακόμα. Οι τρεις ομάδες που ακολουθούν την ΑΕΚ εκτός από τη… βαθμολογία, αλλά και στα εισιτήρια είναι έτη φωτός πίσω! Και αυτή την Κυριακή παίζουν όλοι εκτός έδρας, οπότε δεν μπορούν να βελτιώσουν τις «επιδόσεις» τους!

Συγκεκριμένα ο δεύτερος Ολυμπιακός έχει κόψει 255.939 εισιτήρια, δηλαδή 87.271 εισιτήρια λιγότερα. Ο τρίτος ΠΑΟΚ έχει κόψει 170.694, δηλαδή λιγότερα από τα μισά εισιτήρια από όσα έχει κόψει η ΑΕΚ! Όσο για τον Παναθηναϊκό έχει κόψει 153.082 εισιτήρια, αλλά οι «πράσινοι» έχουν τον απόλυτο περιορισμό ελέω της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΥΓ: Οι κοριτσάρες της ΑΕΚ στο βόλεϊ αν και ξεκίνησαν μουδιασμένα στον ημιτελικό κόντρα στον Πάοκ πέτυχαν μία τεράστια ανατροπή και προκρίθηκαν στον τελικό του Final-4 όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. Αυτή η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται! Καλή επιτυχία!

ΥΓ 2: Το Σάββατο η ΑΕΚ υποδέχεται τον Κολοσσό. Αυτή η ομάδα με τις δύο προσθήκες που έγιναν δείχνει ικανή για την ευρωπαϊκή υπέρβαση και για ότι καλύτερο εντός των συνόρων. Οφείλουμε να βρεθούμε δίπλα της και να τη στηρίξουμε με φωνή! Και το Σάββατο και πολύ περισσότερο την Τετάρτη…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X