Οι εκλεκτοί του Αυγενάκη και οι διπλοί έλεγχοι στην ΑΕΚ αυστηρά πριν τα ματς με Ολυμπιακό!

Οι εκλεκτοί του Αυγενάκη και οι διπλοί έλεγχοι στην ΑΕΚ αυστηρά πριν τα ματς με Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Οι διπλοί έλεγχοι στην ΑΕΚ αυστηρά πριν τα ματς με Ολυμπιακό και οι εκλεκτοί του Αυγενάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ), έχει κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους φέτος στην ΑΕΚ σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στο κλείσιμο του πρώτου γύρου. Η δεύτερη ήταν σήμερα (10/3) και πάλι παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά την προσεχή Κυριακή στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του, για δεύτερη φορά φέτος πριν από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χωρίς αυτό να έχει συμβεί πριν από κάποιο άλλο ντέρμπι με Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ, είδαν τους ελεγκτές να φτάνουν στα Σπάτα και να δίνουν σύμφωνα με πληροφορίες λίστα προεπιλεγμένων παικτών στους οποίους θα έκαναν έλεγχο ντόπινγκ. Η διαδικασία δεν είναι ασυνήθιστη γενικά, όλες οι ομάδες έχουν υπόψη πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν μπορούσαν παρά να απορούν πως στην δική τους περίπτωση αυτό έχει συμβεί μόνο παραμονές αγώνων πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό! Πως είναι δυνατόν δηλαδή από τόσο ευρύ φάσμα επιλογών για την διενέργεια αιφνιδιαστικών ελέγχων στην περίπτωση της ΑΕΚ αυτό να συμβαίνει μόνο όταν είναι να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα!

Να σημειώσουμε επίσης πως πέρα από την διαδικασία της συλλογής των δειγμάτων, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία οι ελεγκτές έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν και την προπόνηση εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των δειγμάτων πριν το ξεκίνημα της. Αν δηλαδή κάποιος από τους επιλεγμένους παίκτες δεν έχει σταθεί δυνατό να δώσει ολοκληρωμένο δείγμα πριν ξεκινήσει η προπόνηση οι ελεγκτές μπορούν να την παρακολουθήσουν για να έχουν συνεχώς επαφή με τον παίκτη και να ελέγχουν τις κινήσεις του. Κάτι που συμβαίνει σχεδόν πάντα.  Για τους γνωρίζοντες, κατά κανόνα οι δύο τελευταίες προπονήσεις είναι αυτές στις οποίες οι προπονητές κάνουν τις βασικές τακτικές τους δοκιμές ενόψει των αγώνων. Και σίγουρα κανένας προπονητής δεν επιθυμεί να μπορεί να τις παρακολουθήσει οποιοσδήποτε που δεν έχει σχέση με την ομάδα.

Την ίδια στιγμή παραμένει άγνωστο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA δεν απαντήθηκε κι επιτόπου, το αν έγινε έλεγχος αντίστοιχα και στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο ΕΟΚΑΝ δεν έχει την υποχρέωση να το γνωστοποιήσει. Από πλευράς ΑΕΚ ο αιφνιδιαστικός έλεγχος σήμερα έγινε γνωστός, από τον Ολυμπιακό δεν έχει γίνει κάτι γνωστό ακόμη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X