Με Ντρισμπιώτη αύριο (11/3) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην

Με Ντρισμπιώτη αύριο (11/3) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην

Θα συμμετέχει η Ντρισμπιώτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, διεξάγεται αύριο (11/3), στην παραλία Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, αφότου πέτυχε τον περασμένο μήνα στην Αυστραλία πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 1ωρ.28:12 και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα δώσει το «παρών» στη διοργάνωση και αναμένεται να βοηθήσει και τις υπόλοιπες, όπως η Κυριακή Φιλτισάκου (νικήτρια τον Ιανουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ.), η Χριστίνα Παπαδοπούλου, η Ολγα Φιάσκα και η Έφη Κουρκουτσάκη.

Στους άνδρες ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, μετά την απόλυτα επιτυχημένη προετοιμασία στην Κολομβία, είναι έτοιμος να κάνει τον πρώτο του αγώνα στη χρονιά. Ο κορυφαίος Έλληνας βαδιστής βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Μπογκότα, όπου γυμνάστηκε μαζί με τους Σλοβάκους βαδιστές δίπλα στον προπονητή του Μάτεζ Σπίσιακ. Ο αθλητής εδώ και δύο ημέρες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και, παρά το κουραστικό ταξίδι, θα βρεθεί κανονικά στη γραμμή εκκίνησης της διοργάνωσης, κυρίως για να βοηθήσει το σωματείο του, αφού ο πρώτος του στόχος στη σεζόν είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην (9/4). Ξεχωρίζουν ακόμη ο Γιάννης Καύκας που επέστρεψε φέτος στη δράση, ο Κώστας Ντεντόπουλος, αλλά και οι νεαρότεροι Ανδρέας Παπαστεργίου, Αριστοτέλης Μπούσδας και Ανδρέας Μπαχός, που θα διεκδικήσουν το όριο (1ωρ.35:00) για το Ευρωπαϊκό Κ23.

Μαζί με το αγώνισμα των 20χλμ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών θα διεξαχθεί επίσης και αγώνας Βάδην 10χλμ. Ανδρών-Γυναικών Κ20 & Ανδρών Κ18 καθώς και 5χλμ. Κ18 Γυναικών. Το Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Χαρίλαο Βασιλάκο.

Το πρόγραμμα των Αγώνων:

10:00 5χλμ. Γυναικών Κ18
10:30 20χλμ. Ανδρών, 10χλμ. Ανδρών Κ20, Ανδρών Κ18
10:31 20χλμ. Γυναικών & 10χλμ. Κ20 Γυναικών

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X