ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο της για την παρουσία του στην Άρτα (VIDEO)

ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο της για την παρουσία του στην Άρτα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της για την παρουσία του στο ξενοδοχείο της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα το βράδυ κόντρα στον ΠΑΟΚ και μπορεί οι λιγοστές προσκλήσεις που πήρε να μην επιτρέπουν την μαζική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα.

Τρία πούλμαν από την Αθήνα βρέθηκαν σήμερα στην Άρτα για να αποθεώσουν την ομάδα στο ξενοδοχείο δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην τους ευχαριστήσει για αυτή την συγκινητική κίνηση κάνοντας ουσιαστικά 700 χιλιόμετρα για πέντε λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα παιδιά της ORIGINAL 21, που ταξίδεψαν από την Αθήνα για την Άρτα (και που έχουν πάρει ήδη το δρόμο της επιστροφής), μόνο και μόνο για να εμψυχώσουν τις αθλήτριες μας, πριν από τον αποψινό ημιτελικό Κυπέλλου βόλεϊ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Τα συναισθήματα που προκάλεσαν σε όλη την αποστολή της ομάδας μας, δεν περιγράφονται με λόγια, αλλά είναι σίγουρο ότι θα αποτυπωθούν με την κατάθεση και της τελευταίας αγωνιστικής και ψυχολογικής ικμάδας των δυνάμεων των κοριτσιών μας»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X