Τρέλα για την ΑΕΚ στην Άρτα: Ο κόσμος της «ντόπαρε» τα κορίτσια - Τέσσερα πούλμαν ανέβηκαν από την Αθήνα μόνο για εμψύχωση! (VIDEO)

Τρέλα για την ΑΕΚ στην Άρτα: Ο κόσμος της «ντόπαρε» τα κορίτσια - Τέσσερα πούλμαν ανέβηκαν από την Αθήνα μόνο για εμψύχωση! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πανικός για τις γυναίκες της ΑΕΚ στην Άρτα που σήμερα παίζουν ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποστολή στην Άρτα: Γιολαντα Ζύκα

Τρέλα και πανικός για την ΑΕΚ στην Άρτα!

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν είναι έτοιμη να κάνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει (21:15, ΕΡΤ-3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον ΠΑΟΚ στον β’ ημιτελικό του Final-4 που διεξάγεται στην Άρτα.

Μάλιστα ο κόσμος της Ένωσης όχι μόνο δίνει δυναμικά το «παρών» δίπλα στην ομάδα αλλά προ ολίγου «ντόπαρε» το σύνολο του Γιουνούς Οτσάλ που στοχεύει στον πρώτο τίτλο της χρονιάς αρχής γενομένης από σήμερα.

Περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ, περίμεναν την ομάδα στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει, και στην επιστροφή από την προπόνηση, την αποθέωσαν με συνθήματα και την «ντόπαραν» ψυχολογικά ενόψει του αποψινού ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί μάλιστα είναι ότι έφτασαν στην Άρτα τέσσερα πούλμαν από την Αθήνα, μόνο και μόνο για αυτή την αποθέωση και επιστρέφουν στην Αθήνα, αφού ως γνωστόν δεν μπορούν να είναι απόψε στο γήπεδο αφού η ΑΕΚ έχει 40 προσκλήσεις.

Δείτε βίντεο του enwsi.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X