Τι ισχύει με τις κίτρινες κάρτες στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Τι ισχύει με τις κίτρινες κάρτες στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και οι... κίτρινες κάρτες είναι στο τραπέζι της κουβέντας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή στις 19:00 υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον ΟΣΦΠ στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.

Μπορεί η ΑΕΚ να βγήκε… καθαρή από κίτρινες κάρτες στο Περιστέρι και να παίζει κομπλέ με τον Ολυμπιακό μεθαύριο, αλλά υπάρχουν δεδομένα και ενόψει πλέι οφ.

Αναλυτικά τι ισχύει με τις κίτρινες κάρτες για την τελευταία αγωνιστική…

Μπορεί να είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, αλλά εάν κάποιος από τους ποδοσφαιριστές που είναι τώρα στο όριο δεχθεί κίτρινη κάρτα, θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, καθώς μπορεί οι ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο νέο πρωτάθλημα με 0 κίτρινες, όμως, όσοι προλάβουν και συμπληρώσουν κάρτες (4 ή 7 ή 10) στη κανονική διάρκεια δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία.

Και έτσι θα απουσιάσουν αυτόματα από το πρώτο ή τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα των πλέι άουτ.

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός πάντως υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο όριο…

Συγκεκριμένα, από την Ενωση είναι οι Βίντα, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Πινέδα, Ελίασον και Χατζισαφί και από την ομάδα του Πειραιά οι Χουάνγκ και Μπακαμπού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X