Για το πρώτο βήμα προς την κούπα - Η ΑΕΚ σήμερα (21:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Final-4

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στην «μάχη» του Final-4 ρίχνεται σήμερα η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 21:15 τον ΠΑΟΚ στην Άρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν είναι έτοιμη να κάνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει (21:15, ΕΡΤ-3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον ΠΑΟΚ στον β’ ημιτελικό του Final-4 που διεξάγεται στην Άρτα.

Η «Ένωση» προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά το 2009 σε τελική φάση ενώ είναι αποφασισμένη για να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο μετά από δέκα χρόνια. Η αποστολή βρίσκεται από χθες στην Άρτα όπου και συνέχισε την προετοιμασία της με μια απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αποψινός αγώνας. Σήμερα το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε μια ακόμη πιο χαλαρή προπόνηση συντήρησης. Οι «κιτρινόμαυρες» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως την μεγάλη ευκαιρία που έχουν για να επιστρέψουν στη Νέα Φιλαδέλφεια έχοντας κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν από όλα τα τμήματα της ΑΕΚ.

Στην περσινή διοργάνωση η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στους «16» του θεσμού με την ΑΕΚ να επικρατεί μετά από μεγάλη μάχη με 3-2.

Αυτό είναι για την ΑΕΚ το 4ο Final 4 της ιστορίας της (και πρώτο μετά από το 2019) θέλει να βρεθεί για 4η φορά σε τελικό ενώ είναι και είναι η ομάδα που έσπασε το φετινό αήττητο του ΠΑΟΚ επικρατώντας με 3-0 στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

Οι ομάδες που βρίσκονται και στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Volley League μετά από 20 αγωνιστικές με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν 50 βαθμούς και τις «κιτρινόμαυρες» 48 και να υπάρχει το μεταξύ τους ντέρμπι στην 22η αγωνιστική που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Α’ Ημιτελικός, Τ9 Άρτας 18.00 (ERTSPORTS 1): Α.Ο. Θήρας – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Γεωργάκη, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Τρίκκα, Πασπαλά.

Β’ Ημιτελικός, Τ9 Άρτας 21.15 (ΕΡΤ-3): Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές:  Βασιλειάδης, Νικάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Μαλλιάρα, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Πασπαλά, Τρίκκα.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τελικός, Τ9 Άρτας 21.30 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α’ Ημιτελικού – Νικητής Β’ Ημιτελικού

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X