Στον δρόμο των Χάαλαντ και Μπαπέ ο Ράσφορντ

Στον δρόμο των Χάαλαντ και Μπαπέ ο Ράσφορντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο άσο να διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, βαδίζοντας στα χνάρια των Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι της Γιουνάιτεντ βρήκε δίχτυα, κάνοντας τη διαφορά. Ο Μάρκους Ράσφορντ συνεχίζει την εντυπωσιακή σεζόν του, φτάνοντας τα 26 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ.

Μάλιστα ο Ράσφορντ είναι τρίτος σκόρερ, ανάμεσα στους παίκτες που έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, πίσω από τους Έρλινγκ Χάαλαντ (33 γκολ) και Κιλιάν Μπαμπέ (30 γκολ).

Η συχνότητα με την οποία σκοράρει ο Άγγλος επιθετικός δίνει τη δυνατότητα στη Γιουνάιτεντ να πάει μακριά στη σεζόν, ενώ πλέον στον ορίζοντα βρίσκεται η οκτάδα του Europa League, μετά το 4-1 επί της Ρεάλ Μπέτις στο Old Trafford.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X