Μπαλτάκος: «Ο τελικός ή Πανθεσσαλικό ή εξωτερικό»

Μπαλτάκος: «Ο τελικός ή Πανθεσσαλικό ή εξωτερικό»
Photo Credits: INTIME

Για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το αν ο ΠΑΟΚ διαφωνεί με το ΟΑΚΑ για πιθανή έδρα του τελικού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, τόνισε:

«Γιατί να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με το ΟΑΚΑ; Αφού η περίπτωση διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ δεν θα πάρχει στην προκήρυξη, η οποία γράφει Πανθεσσαλικό, εάν παίξουν ομάδα από το Νότο και τον Βορρά, άρα ο τελικός θα γίνει ή στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό. Για να γίνει στο εξωτερικό, πρέπει να ερωτηθούν και να συνεννοηθούμε με τις ομάδες, γιατί μπορεί π.χ. ο Λουτσέσκου να πει δεν πάω την ομάδα στην Αυστραλία ή στη Γερμανία ή στην Αγγλία και να συμφωνήσουμε όλοι να γίνει εντός Ελλάδας ο τελικός, δηλαδή στο Πανθεσσαλικό».

Για το πότε θα αποφασιστεί η έδρα του τελικού:

«Μόλις ολοκληρωθούν οι ημιτελικοί του κυπέλλου και ξέρουμε οριστικά ποιες ομάδες θα παίξουν στον τελικό. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να θέλει να συζητήσει γιατί έχει κερδίσει με μεγάλο σκορ εκτός έδρας, αλλά από τις άλλες δυο ομάδες, δεν συζητούν προς το παρόν και θέλουν να ολοκληρωθεί και ο δεύτερος ημιτελικός, άρα πρέπει να περιμένουμε».

Πηγή: sfina.gr

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X