Διάλλα στο enwsi.gr: «Είμαστε πανέτοιμες και θα τα δώσουμε όλα για την κούπα» (VIDEO)

Διάλλα στο enwsi.gr: «Είμαστε πανέτοιμες και θα τα δώσουμε όλα για την κούπα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για τον αυριανό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και τον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποστολή στην Άρτα: Γιολάντα Ζύκα

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την τελευταία της προπόνηση στην Άρτα και ετοιμάζεται για τον αυριανό μεγάλο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το Final-4 του Κυπέλλου.

Όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη κάτι που παραδέχτηκε και η Βασιλική Διάλλα μιλώντας στο enwsi.gr μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια του «Δικεφάλου» σχολίασε: «Είμαστε πανέτοιμες, ανυπομονούσαμε για αυτό το Final-4 και περιμένουμε πως και πως το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε πανέτοιμες και ψυχολογικά και σωματικά για να τα δώσουμε όλα. Όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και ποια το θέλει περισσότερο. Η κούπα υπάρχει στο μυαλό μας αλλά προχωράμε βήμα -βήμα και κοιτάμε πρώτα το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως τα παιχνίδια θα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος».

Δείτε όσα δήλωσε η αθλήτρια της ΑΕΚ στο enwsi.gr:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X