Οτσάλ: «Είμαστε εδώ για να δείξουμε το καλύτερο μας εαυτό και θα το κάνουμε»

Εικόνες από την συνέντευξη Τύπου του Final-4 στην Άρτα
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του Final-4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποστολή στην Άρτα: Γιολάντα Ζύκα

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ θα κάνει το καλύτερο για να κατακτήσει το τρόπαιο εξέφρασε ο προπονητής, Γιουνούς Οτσάλ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «L’osteria pizza & pasta» στην Άρτα, ενόψει του 16ου Final-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ, που έγινε χθες για πρώτη φορά πατέρας, δήλωσε σχετικά με το Final 4: «Μετά το 2019 η ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι στο Final 4. Είμαστε εδώ για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και στις υπόλοιπες ομάδες».

Από την άλλη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΚ στον ημιτελικό, Μάρκο Φενόλιο, τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο να παίζουμε υψηλού επίπεδου παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να παίξουμε δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια, και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Στην συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν επίσης οι διοργανωτές, Δήμος Αρταίων, Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X