Λεμάρ: «Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα με την ΑΕΚ»

Λεμάρ: «Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπρίντον Λεμάρ αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Οι βάσεις για την πρόκριση στην οκτάδα του BCL περνούσαν από την Γαλλία και πιο συγκεκριμένα τη Λιμόζ. Εκεί η ΑΕΚ αντιμετώπιζε την ομώνυμη ομάδα και κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Beaublanc, κάνοντας τεράστιο βήμα πρόκρισης.

Οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν το καλό πρόσωπο των τελευταίων ημερών, δίνοντας συνέχεια στη νίκη κόντρα στον Ιωνικό, στη Νίκαια. Ταυτόχρονα όμως είδαν έναν παίκτη που έκανε τη διαφορά με το… καλημέρα, να αναλαμβάνει δράση και να οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς.

Ο Μπρίντον Λεμάρ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και στη Λιμόζ και αποτέλεσε τον μαέστρο της ομάδας του Ηλία Καντζούρη με επιρροή και στις δύο πλευρές του παρκέ. Κάτι που έδειξε και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Ιωνικό.

Η σημασία του αγώνα στη Γαλλία ήταν μεγάλη, άρα και η νίκη πολύ σημαντική. «Ήταν τεράστια νίκη. Εγώ και ο Οριόλα ήμασταν νέα πρόσωπα στην ΑΕΚ και στα πρώτα δύο παιχνίδια μας ξεκινήσαμε με δύο νίκες. Είναι σπουδαίο αυτό», ανέφερε μιλώντας στο SDNA επί του θέματος ο Αμερικανός γκαρντ, που συμπλήρωσε ότι «ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα με τον Ακίλ Μίτσελ. Κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση σαν ομάδα με την εικόνα που έχουμε».

Η συνεισφορά του στο παρκέ ήταν τεράστια. Όχι μόνο επιθετικά, που μέτρησε 16 πόντους, αλλά και στην οργάνωση, καθώς και στην άμυνα. 4 ασίστ, 4 κλεψίματα έγραψε το κοντέρ, που αποτυπώνουν το impact του και στις δύο άκρες.

Για τον ίδιο πάντως ήταν κάτι το φυσιολογικό. «Εγώ θέλω να κάνω ό,τι μπορώ να κερδίσει η ομάδα. Να φτιάξω πικ εν ρολ, να κάνω την καλύτερη φάση για την ομάδα μου. να είμαι επιθετικός. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και θέλουμε κάθε φορά να είμαστε εκεί και να παλεύουμε. Χαίρομαι που μπορώ να παλεύω μέσα από την άμυνα και να κάνω τόσα πράγματα για την ομάδα μου».

Με την επικράτηση στη Γαλλία η ΑΕΚ έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, στα προημιτελικά του BCL. Πού μπορεί να φτάσει το υπάρχον γκρουπ;

Την απάντηση φρόντισε να την δώσει ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ. «Αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει πραγματικά ξεχωριστή. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που παίζουμε μαζί και έχουμε μια συνέχεια στον καλό ρυθμό μας. Θέλουμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα ακόμα στο παιχνίδι μας.

Κάποια από τα plays πρέπει να τα μάθω ακόμα πιο πολύ, γιατί κι εγώ και ο Πιερ είμαστε οι νέοι της ομάδας. Θέλουμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο BCL και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Η εικόνα του, σε σχέση με το πρώτο μισό της σεζόν, όταν και αγωνίστηκε στη Λε Μάν, δεν θυμίζει τον παίκτη που είχε σκαμπανεβάσματα ή… ψαχνόταν να βρει ρυθμό. Διότι στην ΑΕΚ έχει ξεκάθαρο ρόλο και την ευθύνη να δίνει νέα διάσταση στο παιχνίδι.

Κάτι που του αρέσει πολύ και το απολαμβάνει εντός και εκτός παρκέ. «Δεν θα έλεγα ότι είχα στιγμές που ήμουν κάτω στη Λε Μαν. Απλά προσπαθούσα να πάρω την ευκαιρία μου κάθε φορά. Δυστυχώς στη Λε Μαν βρέθηκα σε κακή θέση λόγω του τραυματισμού μου. Είμαι εδώ για να δείξω ότι είμαι νικητής, να βοηθήσω την ομάδα στο επίπεδο που θέλει. Το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο».

Διαβάστε τη συνέχεια

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X