Ολυμπιακός: Συνάντηση της διοίκησης με τους αρχηγούς στο Ρέντη ενόψει ΑΕΚ!

Ολυμπιακός: Συνάντηση της διοίκησης με τους αρχηγούς στο Ρέντη ενόψει ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Βρέντζος συναντήθηκε με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού - «Τελικός» το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κίνηση με νόημα και σαφή μηνύματα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (Κυριακή 12/3, 19:00).

ο Γιάννης Βρέντζος μετέβη στο Ρέντη την Τετάρτη (8/3) και είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της πειραϊκής ομάδας, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τους κιτρινόμαυρους, αλλά και τα playoffs που ακολουθούν.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έχει αποκτήσει χαρακτήρα “τελικού” για τους ερυθρόλευκους και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ θέλησε να περάσει τα μηνύματα της διοίκησης.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έγινε γνωστό, καθώς θέλησαν να μείνει εντός των τειχών, αλλά καταλαβαίνει κανείς το πνεύμα και το τάιμινγκ της επίσκεψης δείχνει πολλά.

O Ολυμπιακός δεν έχει νίκη ακόμη σε ντέρμπι, σε έξι παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ, στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές και ο Μίτσελ επιθυμούν διακαώς να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί για να μην φύγει η Ένωση 9 πόντους μακριά.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X