Ο Λαόθ που είχε κάνει έξαλλο τον Μέσι, σφυρίζει τον Κριστιάνο στη Σ. Αραβία!

Ο Λαόθ που είχε κάνει έξαλλο τον Μέσι, σφυρίζει τον Κριστιάνο στη Σ. Αραβία!
Photo Credits: INTIME

Ιντριγκαδόρικος ορισμός από την ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας για το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Αλ Ιτιχάντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Ιτιχάντ υποδέχεται την Αλ Νασρ (19:30, Cosmote Sport) στο «Πρινς Αμπντουλάχ αλ-Φαϊζάλ Στάντιουμ» της Τζέντα στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Ένα σπουδαίο ματς που θα παίξει κομβικό ρόλο στη μάχη του τίτλου, με την Αλ Νασρ να προπορεύεται της αντιπάλου της κατά δύο βαθμούς. Η ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας θέλοντας να πάρει… αποστάσεις, αποφάσισε να καλέσει ξένο διαιτητή για να διευθύνει το ματς. Και η επιλογή της να φέρει τον Ματέου Λαόθ έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τα ευρωπαϊκά Μέσα.
Διότι θεωρούν ιντριγκαδόρικη την επιλογή των Σαουδαράβων να φέρει έναν διαιτητή που κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρέθηκε στο στόχαστρο των Αργεντινών και του Λιονέλ Μέσι για την συμπεριφορά του στα προημιτελικά με την Ολλανδία. Ένα παιχνίδι όπου ο Ισπανός ρέφερι έδειξε 18 κίτρινες κάρτες, αριθμός ρεκόρ για Μουντιάλ και ο Αργεντινός σούπερ σταρ… κρατήθηκε για να μην του επιτεθεί φραστικά.

«Πιστεύω ότι η FIFA πρέπει να φροντίσει για αυτό, δεν μπορεί να βάζει έναν τέτοιο διαιτητή για έναν αγώνα τέτοιου μεγέθους, τέτοιας σημασίας. Ο διαιτητής δεν μπορεί να μην είναι στο ύψος της αποστολής. Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτητές γιατί μετά θα τιμωρήσουν. Ο κόσμος είδε τι έγινε», είχε πει ο Μέσι.

Ο Ρονάλντο φυσικά είναι… γνώριμος με τον Λαόθ αφού τον είχε διευθύνει σε αρκετά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της θητείας του Πορτογάλου στράικερ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μένει να φανεί αν και ο Κριστιάνο θα έχει παράπονα από τον Ισπανό στράικερ στο «Superclasico» της Σαουδικής Αραβίας, με τον ίδιο να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας ήδη 8 γκολ και 2 ασίστ σε 6 ματς με την Αλ Νασρ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X