Survivor All Star: H Ελευθερία Ελευθερίου έκανε έξαλλη την παραγωγή – «Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν έχω και ιδέα ότι βρίσκεσαι εκεί» (VIDEO)

Survivor All Star: H Ελευθερία Ελευθερίου έκανε έξαλλη την παραγωγή – «Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν έχω και ιδέα ότι βρίσκεσαι εκεί» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η παραγωγή «αδειάζει» την Ελευθερία Ελευθερίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Survivor All Star χωρίς ριάλιτι δεν είναι Survivor.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έφερε τα πάνω κάτω από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι. Στην αρχή τα έβαλε με τον Μάριο Πρίαμο, μετά ακολούθησε ο Νίκος Μπάρτζης, κατάφερε να κάνει τον Στάθη Σχίζα να παραιτηθεί και χθες το βράδυ έφτασε να κρυφακούει την προσωπική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα. Δεν τα λες και λίγα…

Αυτή τη φορά λοιπόν δεν νευρίασε μόνο τους συμπαίκτες της αλλά κατάφερε να κάνει έξαλλους μέχρι και ανθρώπους της παραγωγής.

Πιο συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου είχε κρυφτεί πίσω από θάμνους και παρακολουθούσε κρυφά τις προσωπικές δηλώσεις του συμπαίκτη της στις κάμερες. Ωστόσο δεν κατάφερε να κρυφτεί τόσο καλά και έγινε αντιληπτή.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X