Ζόμερ για Ντε Λιχτ: «Θα αφήσω έξω από το σπίτι του ένα φορτηγό γεμάτο ελβετικές σοκολάτες»

Ζόμερ για Ντε Λιχτ: «Θα αφήσω έξω από το σπίτι του ένα φορτηγό γεμάτο ελβετικές σοκολάτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν μπορεί να ξεπέρασε το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν επικρατώντας 2-0 στο Μόναχο, ωστόσο κινδύνεψε να μείνει πίσω στο σκορ από νωρίς και να… κυνηγά!

Για να αποφευχθεί αυτό, βέβαια, έπρεπε να βάλει το… ποδαράκι του ο Ματάις Ντε Λιχτ, σώζοντας την ανυπεράσπιστη εστία της ομάδας του στο σουτ του Βιτίνια μετά το τραγικό λάθος του Ζόμερ.

Η μεγάλη γκέλα του Ζόμερ, ευτυχώς για τους Βαυαρούς, δεν στοίχισε και ο Ελβετός κίπερ σχολίασε με χιούμορ μετά το ματς την εν λόγω φάση, λέγοντας πως θα κάνει ένα δώρο στον Ντε Λιχτ που του… έσωσε τα νώτα.

«Η καρδιά μου επέστρεψε στη θέση της, ήταν φανταστικό αυτό που έκανε ο Ματάις. Μάλλον πρέπει να κανονίσω να του φέρω ένα φορτηγό με ελβετική σοκολάτα στην πόρτα του σπιτιού του, ήταν απίστευτος. Στη φάση αυτή πήρα τη λάθος απόφαση, αλλά έτσι συμβαίνει μερικές φορές στο ποδόσφαιρο», ανέφερε γελώντας ο Ζόμερ που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του τραυματία Νόιερ κάτω από τα γκολπόστ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X