Τέμπη: «Στο στόμα μου είχα συντρίμμια από το βαγόνι» - Πώς περιγράφει η Ευγενία την τραγωδία

Τέμπη: «Στο στόμα μου είχα συντρίμμια από το βαγόνι» - Πώς περιγράφει η Ευγενία την τραγωδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ευγενία έγραψε στο χαρτί τις δραματικές στιγμές που έζησε από την ώρα που έγινε η σύγκρουση μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η Ιφιγένεια καθόταν στο βαγόνι νούμερο 3 και δίπλα στον Μιχάλη.

«Ήμουν στο τρίτο βαγόνι, καθόμουν δίπλα στον Μιχάλη. Στην αρχή ένιωσα ένα απότομο φρενάρισμα, μετά ακολούθησε ένας δυνατός θόρυβος και μέσα σε δευτερόλεπτα έσπασαν τα τζάμια, τα πλαστικά και όλα τα συντρίμμια πετάχτηκαν στο πρόσωπό μας. Είχα πολλά συντρίμμια μέσα στο στόμα μου, θυμάμαι ότι δάγκωνα γυαλιά και τα χέρια μου είχαν γεμίσει αίματα που μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν δικά μου.

Η θερμοκρασία που είχε αναπτυχθεί από τη σύγκρουση ήταν τόσο μεγάλη που ακόμη και στις μικρές γρατζουνιές το αίμα έτρεχε ποτάμι. Ο Μιχάλης, θυμάμαι, ήταν πολύ ψύχραιμος. Αμέσως σηκώθηκε και ρώτησε τους άλλους αν είμαστε καλά. Μία κοπέλα είχε φύγει όλη εκτός του βαγονιού, και το αγόρι της την κράταγε και φώναζε “Ιφιγένεια”. Μία γυναίκα δίπλα μας φώναζε “το μωρό μου, το μωρό μου”».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X