ΑΕΚ: Αναχωρεί για την Άρτα με το βλέμμα στην πρώτη κούπα

Εικόνες από το Αιγάλεω - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ταξιδεύει για την Άρτα εν όψει του Final-4 του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία αναχωρεί σήμερα το πρωί με προορισμό την Άρτα όπου θα συμμετάσχει στο Final-4 του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2009.

Η «Ένωση» έχει βρεθεί τρεις φορές σε τελικό, ωστόσο έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες (Σάμο 2011, Σαντορίνη 2013, Χίος 2016) και θα επιδιώξει αυτή την φορά να επιστρέψει με την κούπα.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» ξεκινάει σήμερα το πρωί για τον προορισμό της ενώ το απόγευμα σήμερα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αυριανός ημιτελικός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιονούς Οτσάλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δούλεψε εντατικά όλη αυτή την εβδομάδα έτσι ώστε να παρουσιαστεί αύριο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να πανηγυρίσει τη νίκη που θα την στείλει στον τελικό της διοργάνωσης. Το πρώτο σερβίς του 16ου final-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών θα γίνει σήμερα όμως με φόντο το γεφύρι της Άρτας. Συγκεκριμένα στις 14.30 στο εστιατόριο L’osteria pizza & pasta θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Αρταίων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, της Ένωσης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ.

O προπονητής της ομάδας, Γιουνούς Οτσάλ δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους, πως θα παίξουμε καλό βόλεϊ και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε ένα ωραίο Τουρνουά».

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, πρόσθεσε: «Το Κύπελλο είναι μια γιορτή για το άθλημα μας. Έχοντας υπάρξει και πέρυσι σε αυτή την διοργάνωση, τα συναισθήματα που προσφέρει σε εμάς τους αθλητές είναι ανεκτίμητα. Και είναι σίγουρα μια ανταμοιβή των κόπων μας όλους αυτούς τους μήνες. Πιστεύω πως και οι τέσσερις ομάδες θα δώσουν μια δυνατή μάχη μέσα στο γήπεδο για να διεκδικήσουν ό,τι μπορούν, δείχνοντας τον καλύτερο τους εαυτό».

Τέλος, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, τόνισε: «Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενες που η ΑΕΚ συμμετέχει ξανά σε Final 4 Κυπέλλου! Ξέρουμε πως δεν θα έχουμε εύκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δουλεύουμε σκληρά απ’ την αρχή της βδομάδας και θέλουμε πολύ να περάσουμε στον Τελικό. Δηλαδή ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο του Κυπέλλου».

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Α’ Ημιτελικός, Τ9 Άρτας 18.00 (ERTSPORTS 1): Α.Ο. Θήρας – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Β’ Ημιτελικός, Τ9 Άρτας 21.15 (ΕΡΤ-3): Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τελικός, Τ9 Άρτας 21.30 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α’ Ημιτελικού – Νικητής Β’ Ημιτελικού

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X