Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς κάνει μαθήματα οδήγησης και δέχεται απίθανη καζούρα από τον Ζορζίνιο!

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς κάνει μαθήματα οδήγησης και δέχεται απίθανη καζούρα από τον Ζορζίνιο!
Photo Credits: INTIME

Ο Ζορζίνιο «τρόλαρε» με την ψυχή του τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, τον οποίο και πέτυχε στους δρόμους του Λονδίνου να κάνει μαθήματα οδήγησης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται», λέει ο θυμόσοφος λαός, μια παροιμία που ταιριάζει… γάντι σε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον Γκαμπριέλ Ζεσούς και τον Ζορζίνιο!

Το τελευταίο διάστημα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Άρσεναλ βρίσκεται τα «πιτς» λόγω τραυματισμού, για αυτό τον λόγο αποφάσισε, τώρα που έχει πιο ελεύθερο πρόγραμμα μακριά από αγωνιστικές υποχρεώσεις, να κάνει μαθήματα οδήγησης ώστε να πάρει το δίπλωμα.

Για κακή του τύχη όμως, συνάντησε τυχαία στους δρόμους του Λονδίνου τον Ιταλό χαφ των «κανονιέρηδων», ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να τον «τρολάρει», γελώντας με την ψυχή του στο θέαμα του Ζεσούς σε ρόλο μαθητή!

Μάλιστα, ο πρώην άσος της Τσέλσι αποθανάτισε σε βίντεο την στιγμή, με τον Ζεσούς να δέχεται με ευχαρίστηση τα πειράγματα του συμπαίκτη του, κάνοντάς του μάλιστα πρόταση να του κάνει ο ίδιος μαθήματα με το σπορ του αυτοκίνητο!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X