Σόου με αστειότητες Καραπαπά μετά την ήττα στην Super League 2

Επίθεση Καραπαπά σε Μπέο: «Kουίζ για τον δήμαρχο- διερμηνέα…»
Photo Credits: INTIME

Σόου έκανε ο Καραπαπάς στο Δ.Σ της Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ξεκάθαρη ήττα Αυγενάκη- Μαρινάκη στην Super League 2 ο Κώστας Καραπαπάς παρέθεσε σόου με αστειότητες και ανακρίβειες για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο   Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός  στο πλαίσιο των διεργασιών και των εκλογών στο συμβούλιο της Super League 2 (απ’ όπου βγήκε πρόεδρος ο Πέτρος Μαρτσούκος στην εκλογική… μονομαχία με τον Ροκάκη), επισήμανε ανάμεσα στα άλλα: «Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα γίνουν όσα έγιναν και αφήστε τις δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες. Από χθες δωρίζετε λεφτά και απειλείτε ανθρώπους ότι οι διαιτητές θα τους τσακίσουν που δεν υπάκουσαν: το ξέρετε όλοι και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.

Αναλυτικά τι είπε ο Κώστας Καραπαπάς

«Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα γίνουν όσα έγιναν και αφήστε τις δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες. Από χθες δωρίζετε λεφτά και απειλείτε ανθρώπους ότι οι διαιτητές θα τους τσακίσουν που δεν υπάκουσαν: το ξέρετε όλοι και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.

Είναι δυνατόν να διαλέγει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ πρόεδρο στον Συνεταιρισμό; Είναι δυνατόν; Με ποια κριτήρια; Σε εκλογές Προέδρου Super League 1 έχει ψηφίσει ποτέ εκπρόσωπος της ΕΠΟ; Και να μας το λέει έτσι δημόσια ότι δεν ψηφίζει λευκό; Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες για ήθος και δημοκρατία γιατί εδώ μιλάμε για υπόκοσμο.

Και για να τα κάνει όλα αυτά ο ποδοσφαιρικός υπόκοσμος φανταστείτε τι κονομάνε… Απλά υπάρχουν δυο κατηγορίες εδώ μέσα. Αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους στις ομάδες και αυτοί που κονομάνε στις πλάτες τους.

Βάλατε μέχρι και να γράφουν «θα δείτε τι θα πάθετε» αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν. Τι θα πάθουν; Δε μας λέτε και μας; Αλλά αν νομίζετε ότι θα συνεχιστεί αυτό γελαστήκατε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X